Toch nog een gaatje in ons drukke programma - Reisverslag uit Emmeloord, Nederland van Hendrik en Mayke - WaarBenJij.nu Toch nog een gaatje in ons drukke programma - Reisverslag uit Emmeloord, Nederland van Hendrik en Mayke - WaarBenJij.nu

Toch nog een gaatje in ons drukke programma

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Hendrik en Mayke

14 Januari 2009 | Nederland, Emmeloord

Toch nog even een momentje vrij gemaakt om vanuit Nederland nog even wat van ons te laten horen. Het stond de hele week al op de “to do list”, maar ja genoeg te doen en dan is dit niet zo belangrijk.
Wel een heerlijk gevoel dat we weer wat af kunnen strepen. De lijst is bijna af, een goed teken, maar volgens mij kunnen we pas rustig zitten als we eenmaal de douane door zijn.

Wat doe je nu allemaal in zo’n laatste week. Één ding kunnen wij in ieder geval wel zeggen, alvast aanpassen aan het relaxtje leventje in Ghana is nog niet gelukt. De agenda staat nog vol met geplande afspraken en ook de koffer inpakken is niet altijd een feest. Stress…wat is dat?? Nou een koffer inpakken geeft daar wel een goed antwoord op.
“Mam, waar lig mijn …!!”, hoor wij onszelf vanaf bovenaan de trap schreeuwen. “Lief, heb jij dat nu al geregel!!d”. “O ja daar moeten we ook nog aan denken!!”. “Help…al die spullen passen nooit in onze tas!!!!”
In zo’n week heb je af en toe echt wel de momenten, dat we denken waar zijn we aan begonnen…

MAAR…het kriebelt in onze buik, we zijn nieuwsgierig naar ons gastgezin, ons project en natuurlijk het land. We gaan er met veel enthousiasme heen en hopen daar echt wat voor de mensen te beteken. Het is misschien maar heel klein steentje, maar alle kleine steentje samen zorgen wel voor een hele hoge berg.
En met jullie steun, jullie leuke spulletjes (die nu bijna allemaal in de tas zitten…nog even proppen;)) of een financiële bijdrage kunnen we daar nog meer doen! Nawoeni dèsoehoegoe (dankjewel)!

Ons (post)adres:
Marij Smit
P.O. Box 2543
t.a.v. Hendrik Wijnja en Mayke Goos (of natuurlijk apart)
Tamale Northern Ghana

Emailadres:
hendrikenmayke @ yahoo.com

Hopelijk kunnen we ons kamertje weer erg gezellig maken met post uit Nederland!

Nawoeni lapsana (Tot ziens!)

Hendrik en Mayke

• 15 Januari 2009 - 09:29

Ilse:

Hi toppers!

Heel veel plezier gewenst en natuurlijk een hele fijne reis. Mayke, jammer dat we niet meer samen hebben kunnen ballen dit jaar, maar ga er vanuit dat je volgend seizoen weer van de partij bent! Eerst maar even genieten van het land, de cultuur, mensen en natuurlijk elkaar.

Maak er wat van!

Liefs Ilse

• 15 Januari 2009 - 08:50

Sleat:

Hee schatjes,

Nog een dikke 50 uur, dan worden de motoren van het vliegtuig gestart en start jullie avontuur. De zenuwen zal vast al wel wat voelbaar zijn, maar met vele dingen is het zo als je er 1maal bent, voel je je helemaal thuis en jullie hebben elkaar:) Heel veel succes gewenst, een goeie trip gewenst en natuurlijk genieten. Deze site zal vele malen bekeken worden:)Xjes

• 15 Januari 2009 - 17:50

Els:

Nou de koffers staan gepakt en allemaal 'net' onder het max gewicht. Jullie twee zeulen ff 86 kg mee naar Ghana. Maar meer dan de helft is voor het goede doel. ....en alles wat er niet meer in past neem ik over twee maanden wel mee. Geniet nu nog even van een lekker ontspannen laatste dag (er past toch niets meer in de koffers)en een hele goede reis en wij hopen daar snel van jullie wat te horen
    heel veel liefs

• 15 Januari 2009 - 18:08

Janneke:

woohooo! toch een site! dacht ik ga maar gewoon ff op google zoeken en heb het gevonden hoor! gaaf! zal de site in de gaten houden!
    ben benieuwd naar jullie ervaringen!
    in mijn laatste bericht die ik vanuit Kenia stuurde stond;
    "Voordat ik naar Afrika ging, hoorde ik mensen wel eens zeggen; “als je eenmaal in Afrika bent geweest, word je verliefd op dit continent en wil je terug!” Hier kan ik me nu alles bij voorstellen en ooit kom ik terug in dit prachtige land!"
    ik hoop dat jullie dat zelfde gevoel kunnen ervaren! geniet ervan, want voor je het weet ben je weer terug in dit koude-kikkerlandje!
    we denken aan jullie!
    liefs Janneke

• 15 Januari 2009 - 18:47

Lilian:

Dit is leuker dan voetballen...

Geniet ervan en als jullie terug komen, weet dan dat je weer een stukje (levens)wijzer bent. Dat is onbetaalbaar.

Love, peace and happiness!

• 17 Januari 2009 - 08:58

Tiny & Patrick:

Daar gaan jullie dan!
    Op naar weer een nieuw avontuur. Spannend zeg.
    Fijn dat we jullie verhalen kunnen volgen via deze site, echt leuk!
    Geniet ervan!

Dikke kus Patrick en Tiny

• 17 Januari 2009 - 17:42

Ferdinand:

Jullie zullen er al wel bijna zijn, dus welkom in Ghana!!

• 18 Januari 2009 - 17:26

Leanne :

Ik hoop dat jullie een goede reis gehad hebben en dat jullie veel leuke dingen gaan doen. ik zal goed voor Choela zorgen.
    Veel plezier!!!!!!!!!!!!

• 18 Januari 2009 - 18:57

Geertje Wijnja:

Ha die hendrik en mayke:
    ik had nog willen mailen,voordat jullie vertrokken,maar niet gebeurd: een hele goede reis ,en ik hoor en lees wel hoe het gaat,geniet van het land,de mensen en jullie werk.
    ik ben weer meer met Ghana bezig dan ooit,maar dat is zelfs wel leuk,merk ik.
    tot horens.
    groet,geertje,zwolle

• 19 Januari 2009 - 07:45

Hendrike:

Lieverdsss, heel veel succes daar!! En ik hoop snel wat te horen van jullie avonturen :)

Hele dikke kus uit Grou/Amsterdam!

• 19 Januari 2009 - 10:20

Linda:

Heey heel veel succes daar en ik zal regelmatig ff op deze site koekeloeren

Groeten Linda

• 19 Januari 2009 - 13:20

Ilse:

Hi Hendrik en Mayke!

En...hoe was de reis? Beetje gebroken of valt dat mee? Al bij je gastgezin aangekomen? Hoe zijn de eerste indrukken? Ben erg benieuwd... Wij gaan vanavond weer los. Hebben looptraining dus ben benieuwd! Hoop snel van jullie te horen.

Liefs Ilse

• 20 Januari 2009 - 12:26

Lianne:

Heej!

Goede reis gehad en al een beetje aan het settelen?

Trouwens super tof dat jullie dit doen! Heel veel succes, plezier en genieten daar. Ga proberen jullie zoveel mogelijk te volgen!

Liefs Lianne

Ps. Mayke: enjoy the weather daarzo....gisteren in de stromende regen op kwart deel van kunstgras onze eerste training van het jaar gehad....JOEPIE!!

• 20 Januari 2009 - 15:24

Karin:

He Mayke en Hendrik
    Hoe is jullie reis verlopen? Hebben jullie alles nog kunnen doen in Nederland wat jullie wouden doen? Heel veel succes en plezier komende maanden! Ik ga jullie zeker volgen :D
    Liefs Karin

• 20 Januari 2009 - 19:31

Joni:

Hej luitjes!!
    Goed aangekomen? Kijk uit naar jullie eerste verhaal over daar!!! Geniet ervan en tot van de zomer!!! Blijf jullie site goed in de smiezen houden!!
    xxxJoni

• 21 Januari 2009 - 08:34

Jorien:

Hi!

Goed aangekomen? Ik ben heel benieuwd/nieuwsgierig naar jullie eerste indrukken!

Liefs,
    Jorien

• 21 Januari 2009 - 12:20

Nicole:

heey,

d8 laat ik eens kijken om te zien of jullie al veilig zijn aangekomen... vast al wel, maar nog niet te lezen!! ik ga snel weer kijken :) succes met alles wat je gaat tegenkomen...

liefs, nicole

• 21 Januari 2009 - 17:57

Erik (vd Z):

Hey luitjes,
    Heel veel succes daar de komende maanden en uiteraard ook plezier. Aan 1 ding kan het natuurlijk niet liggen en dat is de temperatuur :-)
    Groet, Erik

• 21 Januari 2009 - 18:21

Marian :

Hee Mayke en Hendrik,

ben benieuwd hoe de vlucht is gegaan :) En natuurlijk, hoe de eerste dagen zijn bevallen! Geniet ervan en natuurlijk succes/werkse daar!

xx Mary

• 21 Januari 2009 - 19:10

Johan En Gea:

hallo, hallo,

Waren al benieuwd naar jullie eerste verhalen.Maar zien dat die er nog niet zijn, het zal eerst wel even uitzoeken zijn hoe en waar je kunt internetten.En natuurlijk al zoveel nieuwe indrukken zodat je het hele internet even lekker kunt vergeten.
    He, hendik en mayke, heel veel plezier en geluk zo ver weg.En we kijken snel weer eens op jullie site.

groeten Johan en Gea

• 21 Januari 2009 - 21:34

Dennis:

Hey Hendrik en Mayke,

Ik ben ondertussen weer in het koudekikkerlandje, maar wil jullie nog even een goede reis wensen! Dat je maar een hoop kindjes mag helpen daar! Ik zal jullie waarbenjij.nu blijven lezen.

Ik snap dat jullie met een financiele bijdrage nog veel meer kunnen doen: bier drinken, eten in dure restaurants en dure jungletours. Of is dat niet wat jullie bedoelen? ;-)

Ciao Dennis

• 22 Januari 2009 - 08:29

Gerjan & Ilona:

Hey Hendrik & Mayke!!

Ja ja, jullie zitten er nou alweer een paar dagen. Hebben jullie een goede vlucht gehad? Zijn benieuwd naar het eerste verhaaltje vanuit Ghana:)
    Hoe jullie indruk is en wat jullie al hebben gedaan? Paste het allemaal nog in de koffers.. was echt proppen dus!! Geniet van de mooie tijd! Liefs Gerjan & Ilona